Compania Sicurezza e Ambiente este creatoarea serviciului desiguranța activă„, care vizează restabilirea condițiilor de siguranță rutieră și de mediu afectate de accidentele rutiere.

Ea a fost fondată în 2006, datorită intuiției Directorului Angelo Cacciotti, cu scopul de a evita repetarea accidentelor rutiere în același punct din cauza unei restaurari defectuoase a condițiilor de siguranță a traficului dupa accidente, cu o atentie deosebita cu privire la protecția mediului și siguranta cetățenilor.

La apariția unui accident rutier, Euro Sistra S.R.L., intervine pentru a curăța / decontamina porțiunea de drum afectata de rezidurile post-accident(uleiuri, sticla, plastic), prin proceduri si operatiuni certificate, vehicule, echipamente și software recunoscut prin brevete.

Costurile sunt suportate de Companiile de Asigurari.

Cu cea mai mare rețea de sucursale ce opereaza numeroase facilități (aproximativ 600 de Centre Logistice de Operare) și operatori specializați (peste 2500), Sicurezza e Ambiente este una dintre cele mai bune companii practicante în mobilizarea informationala si cea care lupta impotriva fraudei la nivelul asigurarilor auto.