Compania Sicurezza e Ambiente este creatoarea serviciului desiguranța activă„, care vizează restabilirea condițiilor de siguranță rutieră și de mediu afectate de accidentele rutiere.

Ea a fost fondată în 2006, datorită intuiției Directorului Angelo Cacciotti, cu scopul de a evita repetarea accidentelor rutiere în același punct din cauza unei restaurari defectuoase a condițiilor de siguranță a traficului dupa accidente, cu o atentie deosebita cu privire la protecția mediului și siguranta cetățenilor.

La apariția unui accident rutier, Euro Sistra S.R.L., intervine pentru a curăța / decontamina porțiunea de drum afectata de rezidurile post-accident(uleiuri, sticla, plastic), prin proceduri si operatiuni certificate, vehicule, echipamente și software recunoscut prin brevete.

Costurile sunt suportate de Companiile de Asigurari.

Cu cea mai mare rețea de sucursale ce opereaza numeroase facilități (aproximativ 600 de Centre Logistice de Operare) și operatori specializați (peste 2500), Sicurezza e Ambiente este una dintre cele mai bune companii practicante în mobilizarea informationala si cea care lupta impotriva fraudei la nivelul asigurarilor auto.

 

Servicii de recuperare post-accident

Datorită experienței în domeniu, Sicurezza e Ambiente continuă să proiecteze, să implementeze și să gestioneze o soluție cuprinzătoare și integrata cu valoare adăugată mare crescand competitivitatea si inovatia.

Sicurezza e Ambiente garantaeaza interventia imediată a locurilor afectate de accidente (în 10-25 minute), prin intermediul rețelei sale de operare, distribuite pe scară largă în întreaga țară, cu scopul de a curata locul accidentului si de combatere a fraudei de asigurare, a restabili corect siguranța rutiera și protecția mediului.

STM Box

Sicurezza e Ambiente este pionier în cercetarea și dezvoltarea de soluții inovatoare care vizează șoferii și companiile de asigurări, a proiectat și construit dispozitivul STM Box, o inginerie care înregistrează stilul de conducere digitală, orice accident, precum și orice alte informații relevante pentru reconstrucția accidentului chiar și atunci când nu există nici un semnal GPS.

Prin alegerea de a instala STM Box pe masina lor, șoferii pot beneficia, de asemenea, de reduceri privind asigurarea RCA premium a masinii dumneavoastra.

Comparativ cu politicile fără cutia neagră, prima pură, potrivit unui sondaj recent de Ania, a fost mai mică cu 38% în Roma, mai mult de 40% din Napoli și Bologna și mai mult de 60% din Palermo. 

 

 

Sicurezza e Ambiente S.p.A.,cu o experiență puternică în Italia, a decis să exporte Recuperare accident după serviciu și comercializarea de STM Box chiar și în afara granițelor naționale

Sicurezza e Ambiente S.p.A. încredințat procesul de dezvoltare a companiilor străine Euro Sistra Holding, printr-un contract special de pentru care Euro Sistra Holding se angajează să promoveze marca SA, recuperarea după accident și de servicii de marketing al STM Box în afara Italiei.

Formula Zero costuri

Municipalitățile sunt obligate prin lege să asigure siguranța și fluiditatea mișcării, din cauza reducerilor cheltuielilor publice în curs de desfășurare, de multe ori nu dispun de resursele necesare specializate.

 

 

Pentru a răspunde acestor nevoi, servicii recuperare post-accident născut în formula de zero costuri pentru administrații și pentru cetățeni, creat în 2006 de către Sicurezza e Ambiente S.p.A.

Sicurezza e Ambiente care funcționează în cadrul „concesionarea serviciilor” (reglementată de art. 30 din Codul de contracte de achiziții publice) și primește ca considerare numai gestionarea și exploatarea economică a serviciului, astfel încât să nu și în nici un caz sunt necesare directorilor sau cetățeanului să plătească pentru punerea în aplicare a acțiunilor.

Costurile sunt suportate de societatea de asigurări a persoanei civile responsabilă și în cazul în care nu este identificat vehiculul responsabil pentru deversare, de Sicurezza e Ambiente și de mediu este responsabil pentru toate costurile legate, eliberând administrația de orice răspundere, în scopul de a asigura restabilirea siguranței rutiere , îmbunătățind astfel imaginea administrației publice.

Numerele noastre:

  • Peste 300.000 de interventii efectuate
  • Aproximativ 600 facilități de operare în întreaga țară, cu peste 2.500 de operatori specializați
  • Mai mult de 1.800 de organizatii afiliate